Temat: [Focus 2004-2008] Radio Ford CD 6000 MP3
View Single Post
Stary 14-08-2013, 21:34   #25
Cezar77
ford::advanced

Model: FF MK3
Silnik: 1.5 TDCI
Rocznik: 2016
Domyślnie 6000 CD a 6000 CD ale czy ma mp3 ?

Od dwóch dni przeszukuje fora dotyczące zmiany radia w moim focusie II FL. Mianowicie chciałem zmienić sobie radyjko na okrągły model Sony ale także zwróciłem uwagę na coś ciekawego. Mianowicie obecnie posiadam radio 6000CD które było fabryczne i odtwarza tylko płyty CD o takie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Podczas poszukiwań natknąłem się na podobne radio ale różni się klawiszami z prawej pokazującymi katalogi. Czy to oznacza że obsługuje mp3 ?. No i pytanie zasadnicze czy radio z Mondeo IV z 2012 roku. Czy nie będzie problemów z szyną CAN ?

Oto to radio:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Czy mając u siebie gniazdo antenowe pojedyncze mogę podłączyć radio z podwójnym ?
Tak jak poniżej z radia 2011 pochodzącego z Mondeo MK4

Ostatnio edytowane przez arturek ; 15-08-2013 o 08:37 Powód: dołączyłem do istniejącego wątku
Cezar77 jest offline   Odpowiedź z Cytatem