Cytat:
dokładnie Ci nie powiem co to było, bo sam nie wiem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Znalazłem w garażu i była to taka gruba elastyczna guma. Na tyle gruba że musiałem ją przeciąć na pół by się o połowę cieńsza zrobiła.
Ja rozrysowałem ją sobie najpierw na papierze (szkoda że nie mam tej kartki gdzieś, to podałbym Ci dokładne wymiary), następnie oczywiście trzeba wyciąć dokładną formę, a potem użyłem rozgrzanej igły by zrobić te trzy dziurki.
I póki co wszystko dobrze działa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
To ci dobrze ja już nie wiem co robić zrobiłem wylew z silikonu i dalej nic raz się załączy raz nie sprawdzałem przewody no i drożne są
Co do tych nawiewów hmm nie wiedziałem że w mk2 klima włącza się automatycznie w moim panelu włączam ją sam.Hmm ciekawe może panel był już wymieniany.Chyba w poniedziałek pojadę na szrot sprawdzę może mają coś na stanie a w jakiej cenie to może być chodzi mi o ten cały panel
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.