Odp: Nawiew zwariował wieje tylko na szybę przednią.
Cytat:
na forum jest ponoć ktoś kto chyba za 20zł robi te gumki na zamówienie. Ja rozebrałem panel i nie miałem czasu by czekać dlatego sam się za to wziąłem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. może spróbuj poszukać innych postów w tym temacie i skontaktuj się z nim, 20zł to nie jest duży pieniądz a satysfakcja z działającego nawiewu bezcenna Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Za 20 zł to na szrocie kupisz od mk1 ten środkowy regulator (cały panel nie pasuje, ale regulator pasuje idealnie, jest z tyłu na dwóch zatrzaskach). I spokój święty. Drugi od wentylatorów zaślepić (nie będzie obiegu wewnętrznego, ale ktoś go używa?). Jak się środkowy zepsuje to kolejny ze złomu, mk1 tam nie brakuje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Trzeba korzystać z tego, że Ford między mk1 a mk2 pozmieniał głównie stylistykę zostawiając środek bardzo podobny.
Ostatnio edytowane przez peterpz ; 18-08-2013 o 15:02
|