Panie i Panowie szczęśliwie dojechałem do Polski
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mój patent działał jak trzeba przez 200 km, później najprawdopodobniej puściły łaty z dętki od taczki
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. bo były klejone mało plastycznym klejem (innego nie było nigdzie), a rura pracuje kiedy dostaje ciśnienia.
Po 200 km znów zaczął pojawiać się syk powietrza i czarny dym z rury, ale opaski stalowe i taśma na tyle spięły rurę, że uważając tylko, żeby nie przesadzić przy przyspieszaniu, w miarę komfortowo dojechałem do domu, czyli prawie 1500km
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mój patent sprawdził się w 100% bo dojechałem na nim do Polski. Poza tą rurą wszystko z samochodem było ok, nie licząc zepsutego zamka maski, który będę musiał zrobić w najbliższym czasie, tak samo jak zawieszenia, bo amorki już tańczą lambadę na drodze
Może jutro opiszę wszystkie przygody bo dziś nie mam już na to siły.
Załączam jeszcze fotę mojego patentu, tak na dobranoc