View Single Post
Stary 19-08-2013, 15:19   #1099
T0MESSI
ford::beginner

Imię: Tomek
Model: MONDEO Mk3
Silnik: 2.0 TDCi 130 KM
Rocznik: 2003 Hatchback
Domyślnie Odp: TDCi wtryskiwacze - samodzielna naprawa i próba przelewowa

Po długiej przerwie w końcu udałem się do mechanika aby podłączył mondka pod kompa (jakiś zwykły komp) nic nie wykazało Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wtryski niby ok ale na biegu jałowym. Sprężynki brak wymieniłem filtr paliwa i też nic nie pomogło. Stary filtr rozcięty i raczej żadnych opiłków tam nie było chyba, że nie da się zobaczyć tego gołym okiem.. Chyba trzeba wyjąć wtryski i zdecydować czy robić samemu bo może to jest tylko zaworek lub wysłać do fachowców Bosch Service. Czy istnieje możliwość zapowietrzenia układu podczas wyjmowania/wkładania wtrysków. Kolejny objaw jaki się pojawił to potrafi już czasem nie odpalić na ciepłym Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Zaworek zamówiony razem z uszczelniaczem wtrysku (powód uszkodzony) także w sobotę zabieram się za wtrysk Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Mam małe pytanko czy koniecznie trzeba wymienić podkładkę pod wtryskiwacz czy raczej może zostać ta stara..?

Ostatnio edytowane przez T0MESSI ; 22-08-2013 o 14:53 Powód: Noww info :)
T0MESSI jest offline   Odpowiedź z Cytatem