Temat: [S-MAX 2006-2015] Zestaw naprawczy czy koło zapasowe
View Single Post
Stary 20-08-2013, 11:40   #236
droopsio
ford::beginner

Imię: Bartek
Model: Galaxy MK3
Silnik: 1.8 TDCi
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: Zestaw naprawczy czy koło zapasowe

opona Falken ZIEX ZE 914 wzmacniana.

Opony kupowałem na wiosnę tego roku, więc pewnie więcej niż 2 lata nie miała. Nie chce mi się iśc sprawdzać DOT-a, leje na dworze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Generalnie na Falkenach letnich jeżdże już któryś sezon w róznych autach i jest ok. Nigdy nie miałem przypadku dziwnego zachowania się samochodu. Wiadomo średnia półka ale na plus wg mnie.
Na feldze zostały 'boki opony' co pozwoliło na uniknięcie innych uszkodzeń (oprócz felgi of course), więc wg mnie opona spisała się do końca bardzo dobrze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Wystarczyło założyć dojazdówkę i autobus z rodziną pojechał dalej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Myślę, że w takiej sytuacji (prędkość, przebicie, rozerwanie) żadna opona nie zachowa się inaczej.

teraz będe miał 3 pozostałe opony na sprzedaż bo wymieniam komplet na nowe, ale to już w osobnym poście w innym dziale Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
droopsio jest offline   Odpowiedź z Cytatem