Witam ponownie. problem trybu awaryjnego w koncu rozwiązany
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Teraz autko gaśńie od razu i nie jest zawali drogą
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Oczywiście winna była gumka/kapbturek na tworniku elektrozaworu start/stop. Po rozkreceniu okazało sie że nie ma go w ogóle ( albo ktoś go zdjął albo sie rozleciał do końca i go wcięło). Zestaw naprawczy załatwił mi kumpel w Niemczech fakt kosztował 50ojro ( tani nie był) ale autkiem teraz az chce się jeździć.
Jeżeli by ktoś chciał taki zestawik to może będę w stanie załatwić w cenie jak wyżej czyli ok 200zł. Od razu mówie że ja na tym nic nie mam/ nic nie zarabiam a w PL dość ciężko znaleźć dlatego z chęcia pomogę bo wiem jak wkurza uszkodzone auto.
dziekuje wszystkim za sugestie a szczególnie Wojtkowi bo dzięki jego rysunkom naprawiłem sobie sam i 1500zł mam w kieszeni ( ok tylu mi krzyczeli za "regeneracje" pompy)