Cytat:
|
Miałeś trochę szczęścia - bo gumka z twornika jeżeli zniknęła, to znaczy że w kawałkach przedostała się do wnętrza pompy
|
Właśnie tego sie obawiam czy kiedys podczas jazdy autko nie stanie gdzieś w najmniej oczekiwanym momencie.
Tylko z drugiej strony pocieszam sie tym, że widać że pompa kiedyś była rozkręcana i zakładam że poprzedni właściciel który sciągnął auto z Niemiec rozkrecił pompe i popękana gumke może wyrzucił z myślą że to coś pomoze
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dodam że autko kiedyś było chłodnią, w PL była przerobiona na lawete i troche kasy zostało w nią włożone pomijając fakt kosztu samej przeróbki na najażd to jeszcze nowe opony, obrysy ledowe, nowy aukumlator, skrzynki narzedziowe, listwy rowerowe itp a tu nagła sprzedaż usprawiedliwiana tym, że zmieniły sie plany i autko nawet nie zostało zarejestrowane. Jak dla mnie to poprostu koleś wystraszył sie uszkodzonej pompy i szybko pogonił autko a ja naiwniak ją łyknąłem. Chociaz teraz nie żałuje bo na chwile obecną moge powiedzieć że transiciak jest w stanie idealnym i bardzo lubie nim pomykać. Fakt faktem troszke kasy włożyłem, ale to tylko w cześci które trzeba wymienić po kupnie każdego auta. Jedynie dodatkowo doszło lakierowanko budy w biały metalic i odnowa felg. Na dniach dojdą przyciemniane szybki i może jakieś aluski a stalówki będą na zimę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jako że bawie się w detailing to autko msi być moja wizytówka mimo tego że to tylko auto pracy. Pozdrawiam