Ja dzisiaj wymieniałem komplet siedzeń. Mam trenda i oryginalnie posiadałem podgrzewane przednie siedzenia oraz fotel kierowcy miał elektryczne podnoszenie góra dół. Kupiłem siedzenia podgrzewane ale fotel kierowcy pełna elektryka oraz pamięć fotela, fotel pasażera również pełna elektryka. Po wyciągnięciu foteli okazało się że fotel pasażera we wtyczce (instalacji samochodu) nie posiadał ogóle pinów do elektrycznej regulacji a w fotelu kierowcy brakowało pinów do pamięci fotela. Okazało się niestety że bez tych pinów fotel kierowcy niestety nie zadziałał wogule mimo że poprzedni fotel był regulowany góra dół przez elektrykę. Nie pozostało mi nic innego jak dołożenie brakujących kabli. Wszystkie te kable prowadziłem od tylnej skrzynki bezpieczników - tak jak w oryginale. i po całym dniu roboty fotele ożyły
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jeśli ktoś będzie potrzebował informacji jak to zrobić służę pomocą bo starałem się pisać jakie kable skąd dokąd prowadziłem.