Cytat:
|
Fotka z telefonu. Postaram się zrobić bardziej szczegółowe. Do odświeżenia oddałem również plastiki od dźwigni hamulca.
|
nieźle !!!! bardzo ładnie, jak fabryka !!!!
p.s. a jak się demontuje klapkę od popielniczki?
Bump:
Cytat:
Wyglada naprawde super...Sam za jakis czas bede musial odświeżyć u siebie bo niestety panel srodkowy i konsola juz porysowane. Na czarnym widac wszystko.Napisz moze krok po kroku co i jak , jakie materiały i ile browarow trzeba zakupić aby robota sie kleiła Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pzdr.
|
dokładnie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. browary są ważne
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump:
Cytat:
Witam. Wziąłem się za rozegranie części i powiem że juz na początku pracy mam problem. Czy możecie wytłumaczyć mi jak wyjąć mydelniczke ? Odkrecilem śruby ale nie ma mocy zebym wyciągnął jej z hamulca ręcznego. Pruboje i nic mi się nie udaje. Może jakies wskazówki ? Dziękuję Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
wyjdzie - kombinacja ruchów z mydelniczką i wysokości położenia dźwignie - przerabiałem to osobiście. Jak pamiętam, to ostatecznie wychodzi ona bokiem, pod kątem
powodzenia