Witam po paru miesiacach nieobecnosci
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Naszla mnie potrzeba zbeszczeszczenia auta hakiem holowniczym (zachorowalem na skuter wodny) i chcialem zalatwic to hakiem "niewidocznym" po wypieciu... Polecono mi firme Westfalia, jest hak do S-Maxa rozdzielony nawet na dwie wersje z przestawnym zawieszeniem i bez. Pan twierdzi, ze hak zniknie wraz z wtyczka montowana na zawiasie...
Montowal juz ktos taki hak do S-Maxa i moze potwierdzic, ze po wypieciu jest zupelnie nie widoczny? Podobno potrzebna jest tez delikatna modelacja zderzaka, rownierz niewidoczna z pulapu obserwujacego. Moze jak ktos ma taki hak to moze wstawic fotke, jak mala jest ta modelacja
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
I ostatnie pytanie o czujniki parkowania, powiedziano mi, ze w aucie ktore posiada guzik do czujnikow nie da sie zrobic tak, aby po podlaczeniu wiazki automatycznie sie nie wlanczaly i trzeba je recznie wylaczyc. Mowa tutaj o gniazdku uniwersalnym, nie dedykowanym, bo nie bardzo mam ochote na rozbieranie polowy auta, jak wystarczy wpiecie sie w bagazniku.