View Single Post
Stary 28-08-2013, 22:32   #2256
cikos
ford::average

Imię: Marcin
Model: Ford Galaxy Mk2
Silnik: 1.9 TDI
Rocznik: 2003
Domyślnie Re: JESTEŚ NOWY/A TU MOŻESZ SIĘ PRZYWITAĆ

No to się przywitam....Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Marcin z Wrocławia, Galaxy 1.9 TDI z 2003 roku 130KM + chip, 237000km na zegarze.
Auto w rodzinie od marca.
Kupiony ze względu na powiększoną rodzinę 2+3. Jak dla mnie wygodny, ale żona z tyłu narzeka trochę na ciasne fotele. Dzięki temu samochodowi nasze małżeństwo ma szanse nie rozpadać się średnio 2 razy na jedno pakowanie wszyskich bagaży na wyjazdy rodzinne.....wcześiej miełem corolle e11 sedan i różnie bywało....Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie mogę się przyzwyczaić do disla, wcześniej cały czas benzyna, ale......kwestie ekonomiczne wzięły górę, dlatego kupiłem tdi.............chociaż jak czytam o całym osprzęcie disla i o tym, co się może popsuć, to zastanawiam się, co byłoby tańsze - disel, czy benzynka.....Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. czas pokaże Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pozdrawiam
cikos jest offline   Odpowiedź z Cytatem