Cytat:
|
jeżeli nie ma problemów s pompą wodną w ogóle nie trzeba ruszać tego elementu, dla mnie była to cenna lekcja gdyż straciłem przy tym sporo cennego czasu, niestety niepotrzebnie
|
gratuluje podejścia - za jednym kłopotem rozbierania i "straty czasu" mogłeś zrobić sobie z nią spokój na kolejne 10 lat - a tak czekaj aż Ci się zagotuje auto w trasie za rok albo dwa, albo od oporów z padniętego w niej łożyska zje Ci wieloklin na wałku od pompy wspomagania
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Gwarantuje Ci, że wtedy będziesz miał więcej kłopotów, stracisz więcej cennego czasu no i pieniędzy...
Cytat:
|
wyprasowałem z wałka element po którym chodzi pasek
|
zupełnie niepotrzebnie bo wałek wychodzi razem z rolką z pompy wspomagania bez większego problemu, a łożysko zostaje w obudowie lub na wałku. Kwestia ściągnięcia starego i założenia nowego...
ciekawy jestem jak założyłeś później rolkę na wałek i czy została zachowana osiowość paska...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.