View Single Post
Stary 01-09-2013, 21:00   #1406
spartek
ford::amateur

Imię: Ania
Model: Focus
Silnik: 1,8 TDCI
Rocznik: 2001
Domyślnie Odp: Migająca sprężynka - po raz kolejny.

No i wróciłam ...

Auto podróż zniosło świetnie żadnych najmniejszych objawów przeleciał jak burza ... na miejscu też sobie super radził droga powrotna tez przebiegała bez najmniejszych problemów niestety na jakieś 40km od domu na trasie korek (wypadek jakiś czy coś) koło 20 minut jazdy "ruszaj-stój" zniósł dobrze, ale potem podczas stania pojawiło się falowanie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. dodał sobie gazu przestał ... za chwile ponownie, nauczona doświadczeniem zjechałam od razu na pobocze i zgasiłam silnik ... po ok. 15 minutach odpaliłam go z powrotem i zawróciłam wybierając trasę alternatywną i bez problemu wracając do domu.

Tym razem oprócz "fali" nie było innych objawów, nie było sprężynki, nie zgasł, nie zamulił jedyne co zauważyłam po ponownym odpaleniu to pojawienie się "chrypki" nie wiem jak to nazwać ale silnik chodzi nie tyle co głośniej ile własnie z taką "chrypką" ...

Nie wiem kurcze co dalej ... kasy i tak nie mam na kolejne naprawy w tygodniu spróbuję go chociaż pod kompa podpiąć, ale jak nic nie pokaże to na wiosnę przyjdzie nam się rozstać ... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

edit:

na kompie brak błędów ... do falowania doszedł kolejny objaw auto zmuliło się kompletnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ...

Ostatnio edytowane przez spartek ; 17-09-2013 o 20:07
spartek jest offline   Odpowiedź z Cytatem