View Single Post
Stary 02-09-2013, 18:48   #145
Gabrysiaa

Domyślnie Odp: Wolna amerykanka

Cytat:
Napisał 2henioo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ojoj wesoły mi chodziło o coś takiego jak czapa a ty łapiesz za słówka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. he , chodzi mi o coś takiego żeby ford Podlasie miał coś innego he Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.a nie wszędzie jednolite Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. zdeka zamulone he
stary to post był, ale chodzi mi po głowie wlepka/magnesik na mojego Mondka coś na wzór tego http://vlep.pl/td9hm8.jpg Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. oczywiście , wymaga to mnóstwa poprawek itd. ale chodzi mi o coś takiego poglądowego. Ktoś się za to zabierze?Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
  Odpowiedź z Cytatem