View Single Post
Stary 02-09-2013, 19:26   #21
typper
ford::beginner

Imię: Kamil
Model: mk2 fl
Silnik: 1.6 Ti-VCT
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Korozja w miejscu połączenia błotnika ze zderzakiem jak temu zapobiec ?

kurcze kupiłem miesiąc temu focusa mk2 fl 2008 - myślałem, że w 5 letnim aucie nie będzie problemów z rdzą...a tu zonk - po przeczytaniu wątku zajrzałem u siebie i po obu stronach połączenia zderzaka z nadkolem odpryski i pomarańczowy nalot Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. to w moim starym lanosie dopiero po 13 latach wyszły purchle a tu już po 5?
idąc dalej linią połączenia w kilku miejscach mam widoczne przetarcie na razie do podkładu (biało), chyba sprawdza się powiedzonko ile wart jest ford Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

na chwilę obecną odegnę lekko zderzak, psiknę brunox i zamaluje zaprawką..ale za rok pewnie czeka mnie poważniejsza robota...

ciężko jest ściągnąć zderzak? trzeba ściągać nadkola?
jest jakaś *foto) instrukcja na forum bo nie widziałem - ewentualnie jak ktoś rozkręca może by pstrykną kilka fot?
typper jest offline   Odpowiedź z Cytatem