Skoro z podszybiem OK, a woda się pojawia, to wychodzi na to, że to skropliny z klimy. Możesz jeszcze sprawdzić po wysuszeniu, czy jak nie włączysz klimy to pojawia się woda.
Cytat:
Ogólnie Focus mi się pokazał ze złej strony, jeszcze jeden pokaz jego siły i powrócę do wygłaszania haseł typu "nie kupuje się aut na "F" albo "Ford g.. wort" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Jeżeli takie pierdoły, który wymieniłeś w pierwszym poście determinują Twoją opinię o danej marce, to chyby nigdy nie znajdziesz nic dobrego. Pozostaje kupić nowe, ale z tym też bywa różnie. Poczytaj o usterkach w MK3, to może zmienisz zdanie. Czego oczekujesz od 11 letniego auta? Że będzie jeździło jak nowe? Pytanie kto i jak jeździł nim przed Tobą i jak dbał o samochód. Dla mnie osobiście najważniejsze przy zakupie używanego auta jest (oprócz tego czy nie zaliczył dzwona) mechnika, bo doprowadzenie mechaniki, to dobrego stanu według mnie kosztuje dużo więcej niż jakieś pierdoły np. wymienione przez Ciebie. Jeżeli silnik nie bierze oleju, nie ma żadnych wycieków, zawias jest ok, to nie masz na co narzekać, tylko cieszyć się z zakupu. Swojego poprzedniego sprzedałem z przebiegiem 270kkm i jestem przekonany, że jeszcze 100kkm bym nim zrobił. Jak dbasz tak masz i tyle.