View Single Post
Stary 04-09-2013, 23:06   #14
olczus9012
ford::advanced

Imię: Krzysztof
Model: Mondeo Mk3
Silnik: 2,0 TDDi
Rocznik: 2001
Domyślnie Odp: Rekord świata w jeżdzie długodystansowej

Cytat:
Napisał ENowak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
niesamowity wynik, ja moim gruźlikiem w trasie osiągam zasięg przy pełnym baku ok. 1060-1090 km. Gdybym uskuteczniał metodę ecodrive'u pewnie byłoby 1200 lub więcej.
ja podobnie;p na pelnym baku zrobil mi trase ok 1100 km. I nie ukrywam ze byl na autostradzie mocno cisniety Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. niedlugo mam podobna trase i chce zobaczyc jak wyjdzie przy spokojnej jezdzie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Napisał ENowak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ciekawe jakby:
-wyciągnąć koło zapasowe, apteczki i każde zbędne wyposażenie,
-zakleić szpary między elementami nadwozia,
-założyć opony z niskimi oporami toczenia, pilnować w nich ciśnienia,
-wybrać auto bez klimy (ciężar, nie zużycie paliwa),
-złożyć lusterka
-wymienić filtry

i jeszcze pare innych ile by poszło auto wyciągnięte z codziennej eksploatacji. Jaka byłaby różnica w przebiegu pamiętając o tych zabiegach i trzymając się eco.
ciekawe ciekawe tylko po co;p tak jka tu juz tu ktos wpis wyzej wspomnial;p potrzebna jest przede wszystkim przyjemnosc z jazdy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
olczus9012 jest offline   Odpowiedź z Cytatem