Cytat:
|
Ciekaw jestem Waszej opinii o budżetowej oponie Dayton DW510 215/55/16 93H.
Może ktoś jeździł już na nich?
|
A nie lepiej dołożyć i kupić Barum Polaris 3?
Zawsze to chyba lepiej
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump:
Cytat:
|
Chyba nie, obawiam się że w brifie niemieckim jest wpisane 93V i na Tuv mogą się czepiać.
Kierunkowe czy asymetryczne? Co lepiej?
|
Ojjj Tak wiem, że w Niemczech się czepiają nawet indeksów ufff
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Kierunkowe są spoko i nie widzę, aż takiej powalającej różnicy, a jedynie pomagają może asymetryczne przy jeździe do tyłu jak masz wyjazd w górach, ale na autobahn lepsze są kierunkowe
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jeżeli jednak się już zatrzymasz na tamtej opini to wylukaj sobie na necie GOODYEAR
UltraGrip Performance, NOKIAN WR G2 - Nokiany są superowe w testach i sam mam jestem super zadowolony i nawet lepiej niż Michałki. Do tego dorzucić można PIRELLI Winter 210 Sottozero Serie II, BRIDGESTONE Blizzak LM30, YOKOHAMA W.Drive i już słabsze marki HANKOOK
Winter I*Cept Evo W310. DO wyboru do koloru, ale i tak wszystkie czarne
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.