View Single Post
Stary 06-09-2013, 09:19   #3
eclipse
ford::expert

Imię: Eclipse
Model: AUTO ROKU 2007
Silnik: 2.0-QXWA-143KM TITANIUM S
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: Tankowanie .... a akłopoty z tym związane .

Cytat:
Napisał RedFord Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przydatne, ale miejmy nadzieję że tylko dla młodych kierowców Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bo stary doskonale wie z czym się wiąże jazda na rezerwie. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
He he ....Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nawet nie wiesz ilu mamy na forum tak zwonych ..Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. starych kierowców ...
którzy z byle drobiazgiem nie radzą sobie i jedynym kierunkiem jest ASO lub jakiś Józek Stary grzybiarz .
( przykład z forum ,, odgrzybianie klimatyzacji zrobił mi mój znajomy mechanik , który rozebrał cała deskę rozdzielczą i porządnie wszystko wypsikał pianką , ale to i tak nic nie pomogło
ODPOWIEDŻ
Jedyną słuszną drogą jest ASO .Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Może niektórzy będą mieli mi to za złe....... , ale nawet na spotach nie ma tematów dotyczących naszych samochodów .
Raczej można by to nazwać
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. towarzystwo wzajemnej adoracji.
po czym efekt właśnie jest taki ze gro kierowców nie ma zielonego pojęcia i wyjścia, jak tylko płakać i płacić , bo niby gdzie mieli by się dowiedzieć ?... .