Cytat:
|
Badziewie.
Choćby szlifowanie oznaczeń układu mikrokontrolera o tym świadczy. Na pewno nie jest to zrobione na kontrolerze PIC 18F248 a raczej na jakimś ARMie... Tych "racjonalizatorskich" produktów żółtej myśli technicznej jest tyle, że nie da się o tym nic sensownego powiedzieć.
|
No i o to mi chodziło .
Teraz pytanie gdzie kupić taki ELM aby było tak jak trzeba ?
Przecież kupować i otwierać aby sprawdzić to chyba nie o to chodzi .
Ma ktoś namiar na normalną wersję ?
Cytat:
|
Kolego leszcz, a tak trochę z innej beczki - na czym polegało "wysypanie się" przy zapisie BCM-a? Ja ostatnio aktywowałem sobie auto-lock drzwy po ruszeniu i parę innych drobiazgów zmieniałem, i przy manipulacjach na BCM-ie samochód zachowuje się jak choinka - włącznie z komunikatem "usterka silnika" oraz załączeniem oświetlenia kabiny :-) Ale na koniec zapisywania wszystko jest czyściutkie i działa, a parę błędów w DTC do wykasowania. Nie spanikowałeś przypadkiem przy podobnych objawach
|
Poprostu jakiś komunikat wywalił że nie może się skomunikować ponieważ stracił połączenie z OBD .
Teraz ten badziew pójdzie do kosza
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nie chcę nerwów .
Choć sczytał auto poprawnie nie chce mieć stresa
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.