View Single Post
Stary 08-09-2013, 19:10   #4960
AdamJ.
ford::advanced

Imię: Adam
Model: BMW E38 - siódema ;)
Silnik: 3,5 V8
Rocznik: 1998
Domyślnie Odp: Może nowy spocik???

Cytat:
Napisał Norweg22 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
1. AdamJ. + Justynka - pasuje mi każdy termin choćby dziś 20.00
2. Szejk.Ahmed
3. Mleko
4. Mad
5. Norweg22
Cytat:
Napisał AdamJ. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Szybki Spot Kartingowy na torze na Wojska Polskiego 20.00

Witam,

W tygodniu pojawiła się propozycja szybkiego spota i można było by to połączyć z upalaniem na torze- byłem tam ostatnio w deszczu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Silver się chowaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Wiem że Mleko- Maciek jest w trasie ale na 20 będzieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Co Wy na to?Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Kto chętny na dziś- ewentualnie inny termin? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Dziś jest ładna pogoda więc zamiast siedzieć przed TV i się objadać można spotkać się w doborowym towarzystwie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

1. AdamJ. + Justynka - pasuje mi każdy termin choćby dziś 20.00
2.
Dobra, szkoda że tak późno, ale teraz dowiedziałem się że tor ma rezerwację Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Przekładamy to na inny dzieńGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Pasuje Wam termin w tygodniu w godzinach między 18 a 20??? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.