Cytat:
|
1. AdamJ. + Justynka - pasuje mi każdy termin choćby dziś 20.00
2. Szejk.Ahmed
3. Mleko
4. Mad
5. Norweg22
|
Cytat:
Szybki Spot Kartingowy na torze na Wojska Polskiego 20.00
Witam,
W tygodniu pojawiła się propozycja szybkiego spota i można było by to połączyć z upalaniem na torze- byłem tam ostatnio w deszczu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Silver się chowa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wiem że Mleko- Maciek jest w trasie ale na 20 będzie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co Wy na to? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kto chętny na dziś- ewentualnie inny termin? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dziś jest ładna pogoda więc zamiast siedzieć przed TV i się objadać można spotkać się w doborowym towarzystwie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
1. AdamJ. + Justynka - pasuje mi każdy termin choćby dziś 20.00
2.
|
Dobra, szkoda że tak późno, ale teraz dowiedziałem się że tor ma rezerwację
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przekładamy to na inny dzień
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pasuje Wam termin w tygodniu w godzinach między 18 a 20???