Temat: [Focus 2008-2011] Cudowne ozdrowienie dwumasy (?)
View Single Post
Stary 08-09-2013, 20:13   #7
Homie
ford::average

Model: Ford Focus
Silnik: 1.6 Tdci
Rocznik: 2006
Domyślnie Odp: Cudowne ozdrowienie dwumasy (?)

Cytat:
Napisał amoebaFCP Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ale TO właśnie powoduje, że trudniej się zdecydować na niemałe wydatki.
Gdyby "pieprznęło raz, a dobrze" to sprawa oczywista - trzeba robić.
Jak przeszło, to się człowiek zastanawia, czy na pewno trzeba już wymieniać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Reasumując na 95% będę wymieniał w tym tygodniu. Swoje już nakręciła.
Bo chytry dwa razy traci Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wolę uniknąć podobnej sytuacji np. 2000km od domu, za granicą i tam to naprawiać.
Zgadzam się z Tobą w 100% Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a wracając do tego chrobotania sprzęgła to mnie zdziwiłeś że to masz od zawsze, mi się wydaje że tego nie miałem od samego początku i w myślach połączyłem to chrobotanie z tym "moim przypadkiem" ale chyba za wiele nie ma to ze sobą wspólnego. Pozostaje czekać do poniedziałku/wtorku na diagnozę. Na pewno podzielę się co z tego wszystkiego wyszło Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. oby "odpukać" nic drogiego Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Edit: u mnie raczej przypadek ze śrubą odpada ze względu na "opóźniony" objaw drgawek foczki...

Ostatnio edytowane przez Homie ; 08-09-2013 o 20:15
Homie jest offline   Odpowiedź z Cytatem