Cześć,
Mój samochód nadal rozpatruję jako świeży zakup, więc od razu powiem, że problem o którym zaraz napiszę, istnieje od początku. A oto co się dzieje:
Przy bardzo małych prędkościach, czyli np. przy dojeździe do i ruszaniu spod świateł, z tyłu samochodu dobiegają odgłosu pukania, stukania, obijania - zupełnie jakby coś znajdowało się w bagażniku (ale to oczywiście wykluczyłem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.). Dźwięk nie jest głośny, więc generalnie bardzo delikatne podgłoszenie radia załatwia problem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Macie może pomysły co to takiego może być? Moje pomysły to poluzowany tłumik (ale czy wtedy dźwięk nie byłby bardziej metaliczny) bądź też... zbiornik paliwa? Jestem zupełnym laikiem, więc to są po prostu strzały...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.