Cytat:
puste gadanie, od ostatniej Waszej spuścizny w dziale zloty nic nie zaproponowaliście w Szczecinie, mimo że propozycje padały Wam nie było po drodze
Więc po co Wasz płacz i lament, że coś się rozbiło, rozdzieliło
Ta nie wiesz skąd i dla czego taka sygnatura, ale piszesz bzdury, spójrz na sygnatury wszystkich moderatorów
Skoro było spontaniczne i bez info na forum, to po co na nim dziękować, widać chcecie znów zrobić zamieszanie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Super Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tylko czemu nie ma żadnego info że chcą się spotkać, no chyba że Wy mówicie nie wpisujemy się na forum bo tamci są be a my bądźmy cool. Jak w piaskownicy.
Powtórzę kolejny raz, mówicie, że inni chcą, że są nowi ale zero tematów z Waszej strony z próbą wskrzeszenia
Adam próbowałem się z Tobą skontaktować, nie odebrałeś a następnego dnia przesłałeś SMSa że telefon był w samochodzie i odezwiesz się wieczorem, do dziś a od zlotu minęło 1,5 miesiąc NIE ODEZWAŁEŚ SIĘ - więc nie dziw się, ze powoli wyrabiam sobie opinie krzykacza bez powodu
Nie chodzi o dogadzanie bo jeszcze się taki nie urodził co by Wszystkim dogodził. Ale jak chcecie coś robić a później robicie tajne przez poufne a na końcu piszecie, ze są nowi i że z Wami chcą to łapy opadają. Bo ja też mogę powiedzieć fajny spot, było klawo a nikt o nim nie powiedział
Przewrażliwiony Adaś jesteś ostatnio Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Panowie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Radzę uważać na słowa
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Sam rano w głupi sposób skomentowałeś temat...który JEST W PLANACH...ale po co się dowiedzieć...tylko lepiej jest rozpocząć jatkę...do cholery jasnej...nie robię nic za plecami- ruszyłem temat...nic się nie dzieje bo czekam na propozycje a tu takie coś (tak na marginesie- mówisz że nic nie organizujemy to miałeś przykład)
Ile razy mieliście spota "nie planowanego" na spontanie i też padało hasło że dzięki itp...poczytaj sobie...ja znalazłem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jako administrator nadużyłeś swoich uprawnień- Mleko EDYTOWAŁ to co napisał, a Ty użyłeś tego w cytacie-wykorzystałeś pierwotną treść...coś tu jest nie tak???
I nie jestem przewrażliwiony...
Żal patrzeć na to na co pozwalasz a na co nie...jak coś się Nam nie podoba to mamy prawo o tym powiedzieć- Ty trzymasz jedną stronę....trudno Twoja sprawa....
Co do przezwiska- lepiej daj sobie na wstrzymanie, bo ja też mogę zacząć dziecinne gierki....kiedyś liczyli się ludzie....teraz widać że tylko auta....
Z resztą po tym co dziś usłyszałem, na temat rozmów na mój temat, aut, itp....uśmiałem się
Jeśli chodzi o podpisy- pojawiły się zaraz po ostatnich rozmowach...NICE
Tyle w temacie...
Dobranoc