View Single Post
Stary 12-09-2013, 07:36   #5008
sseebbaa1
ford::advanced

Imię: Sebastian
Model: Mondeo ST220 / S-Max mk2 / Volvo C70 2.5T
Silnik: 3.0 V6 265 KM / 2.0TDCi 150KM (chip 200 KM) PowerShift
Rocznik: 2005.11 / 2015.07
Domyślnie Odp: Może nowy spocik???

Z całego tego zamieszania, jak dla mnie, wynika przede wszystkim, że macie w swoim województwie wyjątkowo dużo zapału do mniejszych lub większych spotów.
Myślę, że chwalebnie wyróżniacie się tym w porównaniu do pozostałych stref.

Wykorzystajcie swoją energię na kolejne spoty. Przy okazji będzie wyśmienity temat do rozmów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wierzę, że rozmowa osobista wyjaśni w istocie drobne przecież nieporozumienie i co równie istotne żaden z Was nie będzie zaśmiecał forum. Wpisy z przytykami osobistymi pozostaną uwiecznione i będą po pewnym czasie jak niechciany tatuaż.
A na żywo, na spocie szybciej wszystko się wyjaśni i rozejdzie się po kościach, bez niepotrzebnych trwałych blizn.

Jestem z województwa obok (a właściwie poniżej), ale nie bijcie mnie za wtrącanie się w Wasze sprawy. Od jakiegoś czasu już obserwuję ten temat, bo miałem przyjemność poznać parę osób od Was. Z ciekawością też obserwuję aktywność spotową i nie wykluczam, że raz kiedyś uda mi się przyjechać czy to do ZS czy do ZST.
To dlatego życzę Wam szczerze jak najlepiej.

Pozdrawiam!

No to gdzie robicie następny spot?
sseebbaa1 jest offline   Odpowiedź z Cytatem