Z całego tego zamieszania, jak dla mnie, wynika przede wszystkim, że macie w swoim województwie wyjątkowo dużo zapału do mniejszych lub większych spotów.
Myślę, że chwalebnie wyróżniacie się tym w porównaniu do pozostałych stref.
Wykorzystajcie swoją energię na kolejne spoty. Przy okazji będzie wyśmienity temat do rozmów
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wierzę, że rozmowa osobista wyjaśni w istocie drobne przecież nieporozumienie i co równie istotne żaden z Was nie będzie zaśmiecał forum. Wpisy z przytykami osobistymi pozostaną uwiecznione i będą po pewnym czasie jak niechciany tatuaż.
A na żywo, na spocie szybciej wszystko się wyjaśni i rozejdzie się po kościach, bez niepotrzebnych trwałych blizn.
Jestem z województwa obok (a właściwie poniżej), ale nie bijcie mnie za wtrącanie się w Wasze sprawy. Od jakiegoś czasu już obserwuję ten temat, bo miałem przyjemność poznać parę osób od Was. Z ciekawością też obserwuję aktywność spotową i nie wykluczam, że raz kiedyś uda mi się przyjechać czy to do ZS czy do ZST.
To dlatego życzę Wam szczerze jak najlepiej.
Pozdrawiam!
No to gdzie robicie następny spot?