View Single Post
Stary 12-09-2013, 08:07   #5009
scharn
ford::beginner

Imię: Waldek
Model: Ford Kuga
Silnik: 1.5 Ecoboost
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: Może nowy spocik???

Cytat:
Napisał Szejk.Ahmed Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Post 4986 wszystko wyjaśnia.
Ok mój błąd że to napisałem, ale chyba to lepsze niż wypisywanie dziecinnych tekstów.
Przeglądałem wcześniejsze posty aż do czerwca i propozycje spotów i daty były wcześniej wpisane na forum każdy mógł się zapisać. Propozycji z Waszej strony żadnej konkretnej nie było.
Cytat:
Napisał sseebbaa1 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No to gdzie robicie następny spot?
Najbliższy spocik to będzie po Klukach a jeszcze nie wiemy cz w ZS czy ZST, choć jednego nie rozumiem ja jestem ZPL Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A co do wspomnianego spotu to on nie musi być ani w Stargardzie ani w Szczecinie, ponieważ inne były w Trzęsaczu na rybce, w MRU na zwiedzaniu umocnień (a bunkry fajne), w Pustkowie na zajefajnych lodach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i inne, może też być palenie gumy na torze lub wyjazd do FG. Wystarczy wcześniej wpisać propozycję i konkretną datę, żeby można było sobie plan zajęć poukładać.

To tyle na ten temat i czekam na propozycje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
scharn jest offline   Odpowiedź z Cytatem