Cytat:
Post 4986 wszystko wyjaśnia.
|
Ok mój błąd że to napisałem, ale chyba to lepsze niż wypisywanie dziecinnych tekstów.
Przeglądałem wcześniejsze posty aż do czerwca i propozycje spotów i daty były wcześniej wpisane na forum każdy mógł się zapisać. Propozycji z Waszej strony żadnej konkretnej nie było.
Cytat:
No to gdzie robicie następny spot?
|
Najbliższy spocik to będzie po Klukach a jeszcze nie wiemy cz w ZS czy ZST, choć jednego nie rozumiem ja jestem ZPL
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A co do wspomnianego spotu to on nie musi być ani w Stargardzie ani w Szczecinie, ponieważ inne były w Trzęsaczu na rybce, w MRU na zwiedzaniu umocnień (a bunkry fajne), w Pustkowie na zajefajnych lodach
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i inne, może też być palenie gumy na torze lub wyjazd do FG. Wystarczy wcześniej wpisać propozycję i konkretną datę, żeby można było sobie plan zajęć poukładać.
To tyle na ten temat i czekam na propozycje
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.