View Single Post
Stary 12-09-2013, 09:34   #5010
AdamJ.
ford::advanced

Imię: Adam
Model: BMW E38 - siódema ;)
Silnik: 3,5 V8
Rocznik: 1998
Domyślnie Odp: Może nowy spocik???

Patrząc na to wsyztsko śmia c mi sie chce- dziecinada...i mów co chcesz ale zachowujesz się jak duże dzieckoGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ktos Ci mówi ze cos jest nie tak , a Ty dalej Swoje...

zrozum, że ludzią juz nie chodzi o to gdzie się spotykac, ale z kim..

Ty masz pretensje o to że napisaliśmy podziekowania sobie za spontanicznego spota- ile razy ty to pisałeś...poświęciłem sie i przewaliłem wstecz forum i są takie wypowiedzi, ale mam to szczerze gdzieś i to bardzo głęboko.

My mówimy o tym ze źle sie dzieje, a Ty wyciagasz brudy, dobrze sie bawiąc i no nie wierze...zasłaniasz sie regulaminem, ale co jak co wiesz że jeśli ktos wyedytował wypowiedź to tak powinno zostać a nie Ty sobie to wykorzystałeś do wypowiedziGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Spot kartingowy...hmmmm
Ty napisałeś że jak bedziesz miał chwilę, Wojtek, Marta, inni też....i mam gdzieś co o tym myślisz, ale poczekam jak minie ten tydzień, bo własnie Onio min pisali ze jak sie wyrobia...inni uzytkownicy też to zasugerowali....i poczekamy do przyszłego tygodnia, może do soboty- żeby Waldek z Andzią tez mogli sie pojawić więc nic sie nie dzieje w temacie ale moze dzis się ruszy lub jutro....tylko patrząc ogólnie....eh...brak słów- Ty i tak znajdziesz 101 Swoich, będziesz się opierać na punktach regulaminu, będziesz mówił że to że tamto- kurde jestesmy ludźmi...jesteśmy z jednego podwórka a strzelamy sobie takie gole Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tomek- ludzie z którymi rozmawiasz o mnie, na mój temat mają ze mna kontakt i wiem o tych rozmowach i wiem w jaki spoób sa prowadzone te rozmowy więć stąd zacząłem sie zastanawiac nad tym...czy licza sie ludzie...czy samochody Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Marta- rozmawialiśmy wczoraj....widzisz co się dzieje...rozumiesz teraz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.