|
Energia z Zachodniopomorskiego
Imię: Marta
Model: FOCUS GHIA, FOCUS MK3 TITANIUM, ECOSPORT ST LINE
Silnik: 1.8 TDCI, 1.6 Ecoboost 150 KM, 1.5 ECO BLUE 125KM
Rocznik: 2004,2012,2019
|
Odp: Może nowy spocik???
Marta,Marta,Marta, STOP STOP STOP !!! Panowie nie tędy droga....
Zdążyłam już wcześniej domyśleć się że jestem głównym prowodyrem tego zamieszania.Schody zaczęły się w momencie pojawienia się mojej osoby na forum.
Kiedyś jeden z klubowiczów dodał post na forum w którym dał dogłębnie do zrozumienia że koledzy z forum potracili głowy i zwariowali na moim punkcie....co powaliło mnie na kolana.Teraz małe sprostowanie GUZIK PRAWDA !!! jakoś nie zauważyłam żeby ktoś na spotach pałał do mnie jakąś specjalną wygórowaną sympatią bądź traktował mnie w jakiś specjalny sposób...tym bardziej że przeważnie na spotach koledzy pojawiają się ze swoimi żonami,partnerkami itd.Co w tym złego że ktoś mnie lubi????Nie jestem lubiana za wygląd tylko za to że jestem jaka jestem co działa w dwie strony bo oni również z chęcią się ze mną spotykają,pomagają itd.Bardzo często odwiedzają mnie w pizzerii i to nie są tylko ludzie ze Stargardu ale również ze Szczecina.Klubowicze z innych stref którzy mieli okazję mnie poznać też mnie lubią,czysty przykład wybieramy się na zlot do Kluk,ja wahałam się z decyzją czy jechać bo nie wiedziałam czy dam radę załatwić sobie trzy dni wolnego w pracy,wszyscy w napięciu czekali na mój znak,kiedy padło hasło "jadę" było jednogłośnie "huraaa" nie zdążyłam jeszcze odpalić kompa żeby się wpisać a już wszyscy wiedzieli że deltaa będzie obecna na zlocie,to chyba też o czymś świadczy.Tylko teraz pytanie...Czy do nich też należy mieć o to pretensje??? A osoby które mnie nie znają a co najlepsze niektórzy nawet w rzeczywistości mnie nie widzieli mają najwięcej do powiedzenia na mój temat.Zaczynam się już zastanawiać czy nie lepiej by było gdybym się wycofała i przestała brać udział w życiu forum.
|