View Single Post
Stary 12-09-2013, 13:38   #5020
AdamJ.
ford::advanced

Imię: Adam
Model: BMW E38 - siódema ;)
Silnik: 3,5 V8
Rocznik: 1998
Domyślnie Odp: Może nowy spocik???

Cytat:
Napisał TOMGOL Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak po co, abyś przypomniał sobie Marcin regulamin, dostałeś 10 dniowe upomnienie.
Jakiś czas temu otrzymał ostrzeżenie Mariusz Komik więc każdy za przewinienie dostaje bez wyjątku.

Wymagacie ode mnie działanie z regulaminem więc je macie tak samo jak każdy użytkownik na forum jesteście jednakowo traktowani

Rozumiem teraz zmiana frontu, pierw było że się nie spotykamy a teraz z kim się spotykamy.

Masz rację dziecinada

Możemy zrobić konfrontację ja się tego nie boję, liczę, że wtedy również zaprosimy Wojtka i powiesz mu prosto w oczy to co mi napisałeś na PW.
Bo ja wiem z kim i na jaki temat rozmawiam.
Ale co ma Wojtek z tym wspólnego??? Widzisz żeby się gdzieś tu wypowiadał??? Ja mam dośc tej dziecinady- Ty nie widzisz tego co sie dzieje...inni widza, tylko dwie trzy osoby o tym mówia otwarcie i sa juz na cenzurowanym....

Załozymy sobie osobny temat i będzie git? nie bo tam tez nie będzie wolnej wypowiedzi albo temat poleci do kosza...norma Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

A jeśli chodzi o upomnienia bez wyjątku to potrafiłeś edytowany tekst Maćka, wyciągnąc na forum i wykorzytsać go, a to o co miałem pretensje i co ludzie widzieli co krzysiobax napisał...i edytował to juz jest ok...no hallo cos jest nie takGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Szymon koszt 16 min to 40zł+kominiarka 5 zł...terminy wolne, ale trzeba zrobić tak żeby pasowało wszystkim.....choć przyznam szczerze....mi sie juz nie chce bo dostałem przedwczesne gratulacje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. za zmianę terminu, odbycia się spota...który sie nie odbył...ale luz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Waldku....w deszczu jest najlepiej :d drift goni drift Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum....jeździłem i wiem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez AdamJ. ; 12-09-2013 o 13:43
AdamJ. jest offline   Odpowiedź z Cytatem