Cytat:
|
Jak po co, abyś przypomniał sobie Marcin regulamin, dostałeś 10 dniowe upomnienie.
Jakiś czas temu otrzymał ostrzeżenie Mariusz Komik więc każdy za przewinienie dostaje bez wyjątku.
Wymagacie ode mnie działanie z regulaminem więc je macie tak samo jak każdy użytkownik na forum jesteście jednakowo traktowani
Rozumiem teraz zmiana frontu, pierw było że się nie spotykamy a teraz z kim się spotykamy.
Masz rację dziecinada
Możemy zrobić konfrontację ja się tego nie boję, liczę, że wtedy również zaprosimy Wojtka i powiesz mu prosto w oczy to co mi napisałeś na PW.
Bo ja wiem z kim i na jaki temat rozmawiam.
|
Ale co ma Wojtek z tym wspólnego??? Widzisz żeby się gdzieś tu wypowiadał??? Ja mam dośc tej dziecinady- Ty nie widzisz tego co sie dzieje...inni widza, tylko dwie trzy osoby o tym mówia otwarcie i sa juz na cenzurowanym....
Załozymy sobie osobny temat i będzie git? nie bo tam tez nie będzie wolnej wypowiedzi albo temat poleci do kosza...norma
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A jeśli chodzi o upomnienia bez wyjątku to potrafiłeś edytowany tekst Maćka, wyciągnąc na forum i wykorzytsać go, a to o co miałem pretensje i co ludzie widzieli co krzysiobax napisał...i edytował to juz jest ok...no hallo cos jest nie tak
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Szymon koszt 16 min to 40zł+kominiarka 5 zł...terminy wolne, ale trzeba zrobić tak żeby pasowało wszystkim.....choć przyznam szczerze....mi sie juz nie chce bo dostałem przedwczesne gratulacje
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. za zmianę terminu, odbycia się spota...który sie nie odbył...ale luz
Waldku....w deszczu jest najlepiej :d drift goni drift
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum....jeździłem i wiem