View Single Post
Stary 12-09-2013, 15:08   #5026
AdamJ.
ford::advanced

Imię: Adam
Model: BMW E38 - siódema ;)
Silnik: 3,5 V8
Rocznik: 1998
Domyślnie Odp: Może nowy spocik???

Mi też pasuje sobota...ale po południu...tylko siadać w knajpie...nie ja odpadam..jak coś mozna ruszyc temat kartingowy jak pisałem i iśc na karty...
tam jest mały bufet...duży parking więc miejsca sporoGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja ruszam dziś na wykopki w teren i wracam własnie w sobotę....moze uda mi się wykopac jakiś karabin...albo czołGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Powaznie mam dośc tego wszystkiego i rozważam wycofanie się z forum, bo jak nie ta sytuacja- gdzie grupa ludzi wali głowa w mur, mówiąc że coś jest nie hallo....i sa i tak zbywani i traktowani jak by sobie coś wymyślili...ale pomijając to....to znów słysze że wykorzystuje Forum do celów komercyjnych Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. śmiac mi się chce Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale luz...

Tomek...chodzi o to,że jak sam powiedziałeś widziałeś co napisał (przekleństwo) ale edytował i jest ok...a Mleko coś napisał...zmienił to edytując- a Ty to wyciągnałeś na forum....to jak juz tak robimy...to prosze wyciagnąc to co pisał krzysiobax...