Cytat:
|
...
A zapytam się jeszcze, jak ktoś ma ustawione otwieranie tylko drzwi kierowcy, to po ruszeniu nie ma już możliwości otworzenia pozostałych drzwi. ...
|
Eeee chyba nie. Mam system bezkluczykowy, jednakże, bez względu na to czy otworzę wyłącznie drzwi kierowcy (jedno przyciśnięcie na pilocie), czy wszystkie drzwi (podwójne przyciśniecie na pilocie), po ruszeniu i tak blokują się wszystkie drzwi i bagażnik (słychać zamki w drzwiach). Jeżeli chcę komuś otworzyć drzwi (wsiadającemu z zewnątrz) to zwyczajnie odblokowuję drzwi poprzez odciągnięcia rygla, tego przycisku nad klamką drzwi kierowcy.
Oczywiście w takiej sytuacji odryglowują się wszystkie drzwi i bagażnik. Jak ruszę, znów się zamykają.
Nie bardzo więc rozumiem w czym problem, a już na pewno nie ma potrzeby otwierania drzwi kierowcy czy wyłączania całego samochodu...wprawdzie nie mam kluczyka ale to chyba bez znaczenia.
Cytat:
|
w kazdym razie, ci ktorzy nie maja przycisku, aby otworzyc pozostale drzwi musza zamek zamknac a nastepnie otworzyc. tak to chyba dziala w ff2 wiec pewnie i w mdo
|
jak to nie mają przycisku??? Przecież w mondeo nie ma chyba słupków / rygielków do drzwi przy oknach tylko są one zawsze i bez względu na wersję, zespolone przy klamkach