Temat: [Mondeo 2007-2014] Tips & tricks
View Single Post
Stary 13-09-2013, 12:31   #403
PAFFCIO
ford::professional

Imię: Paweł
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 EcoBlue
Rocznik: 2019
Domyślnie Odp: Tips & tricks

Cytat:
Napisał bartoszek_pl Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
...
A zapytam się jeszcze, jak ktoś ma ustawione otwieranie tylko drzwi kierowcy, to po ruszeniu nie ma już możliwości otworzenia pozostałych drzwi. ...
Eeee chyba nie. Mam system bezkluczykowy, jednakże, bez względu na to czy otworzę wyłącznie drzwi kierowcy (jedno przyciśnięcie na pilocie), czy wszystkie drzwi (podwójne przyciśniecie na pilocie), po ruszeniu i tak blokują się wszystkie drzwi i bagażnik (słychać zamki w drzwiach). Jeżeli chcę komuś otworzyć drzwi (wsiadającemu z zewnątrz) to zwyczajnie odblokowuję drzwi poprzez odciągnięcia rygla, tego przycisku nad klamką drzwi kierowcy.
Oczywiście w takiej sytuacji odryglowują się wszystkie drzwi i bagażnik. Jak ruszę, znów się zamykają.
Nie bardzo więc rozumiem w czym problem, a już na pewno nie ma potrzeby otwierania drzwi kierowcy czy wyłączania całego samochodu...wprawdzie nie mam kluczyka ale to chyba bez znaczenia.

Cytat:
Napisał MaXyM Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
w kazdym razie, ci ktorzy nie maja przycisku, aby otworzyc pozostale drzwi musza zamek zamknac a nastepnie otworzyc. tak to chyba dziala w ff2 wiec pewnie i w mdo
jak to nie mają przycisku??? Przecież w mondeo nie ma chyba słupków / rygielków do drzwi przy oknach tylko są one zawsze i bez względu na wersję, zespolone przy klamkach