View Single Post
Stary 14-09-2013, 11:24   #23
gandolfinek
ford::advanced

Model: MK5 TITANIUM
Silnik: 1.5 EB 160KM A6
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: [MK4] CB Radio, gdzie i co montować

A ja mam Lafayete Venus zamocowane w bagażniku (wogóle go nie widać) gruche (która ma całą obsługę) mam przeciągniętą wraz z przedłużką zapalniczki, do konsoli. Także wogóle nie widać że mam CB, poza oczywiście anteną Missouri jeśli korzystam. Super sprawa, bo w zasadzie gruche mam odpinaną przy fotelu i mogę ją w kazdej chwili schować/zabrać ze sobą i tylko zdejmuję antenę i nie ma śladu po CB. Polecam, radyjko też jest super, fakt że kosztuje prawie 500 zł ale swoimi funkcjami i jakością użytkowania nie odbiega od porównywalnych w tym przedziale cenowym. Do zakupu przekonało mnie właśnie to, że go w zasadzie wogóle nie widać, "bazę" można schować gdziekolwiek, czy to podłokietnik czy schowek, czy pod fotelem, czy jak to ja uczyniłem w bagażniku (pod plastikową osłoną obok pólki uchylnej) a cała obsługa znajduje się w gruszcze. Kabelki z bagażnika pochowałem sobie pod wykładziną i wypuściłem pod fotelem (na łączeniu wykładzin) Praktycznie mam je również tak zamontowane, że w każdej chwili mogę je zdjąć i użyć w innym samochodzie dzięki złączkom i przedłużkom będącym w komplecie (poza oczywiście gniazdem zapalniczki w bagażniku - niestety moja wersja nie ma Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ). Naprawdę polecam tym którzy tak jak ja nie lubią ogólnie "szwędających" się kabelków na konsoli czy pod fotelem itp.
gandolfinek jest offline   Odpowiedź z Cytatem