Odp: S-max z firmy RECO
Panowie - napisałem tego posta, coby inni nie jechali po tą igłę z salonu. nie ma co uwielbiać. Jeżeli pytam się gościa - doradcę w salonie Forda o rocznik szyb, ten potwierdza że wszystkie oprócz przedniej są w roczniku a po przyjeździe okazuje się że nie to ma prawo szlag mnie trafić. Nie miał bym pretensji gdyby mi o tym powiedział wcześniej. Pytałem się go i on potwierdzał, że sprawdzał samochód czujnikiem i że auto jest niemalowane a okazało się że niemalowane to były tylko kołpaki. Nie dziwiło by mnie takie podejście gdyby to sprzedawał jakiś handlarz z Gniezna czy Paczkowa - ale nie dealer Forda. Poza tym widziałem wiele aut flotowych z dużo większymi przebiegami i żaden z nich nie miał powycieranej tapicerki ani poniszczonej konsoli - dlatego nie bałem się przebiegu. Oczywiście większość z was ma auta z przebiegiem do 150 tyś - bua ha ha ha. Panie grodek75 niestety nie rozumiesz sprzedawcy bo z nim nie rozmawiałeś. Cały czas potwierdzał opis z ogłoszenia - auto igła, a po przyjeździe okazał się porozbijanym kalafiorem. No ale jeżeli go rozumiesz to jesteś idealnym sprzedawcą super aut - igieł.
|