Cytat:
Panowie, u których zapalają się pozycyjne po otwarciu centralnego - uprzejmie proszę o podanie (tu lub priv) Waszych numerów VIN
jest taka stronka ( http://www.xtlt.ru/ford/) na której można ściągnąć konfigurację i porównać - w ten sposób może dojdziemy co trzeba ustawić aby zapalały się pozycyjne
|
jestem winny odpowiedź nt. powyższego - przejrzałem te konfiguracje i porównałem ze swoją -
niestety nigdzie nie ma żadnej opcji o zapalaniu świateł pozycyjnych po otwarciu centralnego zamka więc lipa
ale:
ostatnio wymieniłem mój BCM (miałem taki starego typu, z oznaczeniem zaczynającym się na 6) na BCM z 2008 (z oznaczeniem zaczynającym się na 7) i
po tej zmianie światła pozycyjne u mnie w eSiu zapalają się po otwarciu centralnego zamka!!! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.