Odp: [Mondeo MK4] Prośba o opinię
toś poleciał z tą padaką - sam piszesz, że żeś kupił 4 letnie auto, w dodatku titek_x z masakrycznie małym przebiegiem za jedyne 53 tysie., a doradzasz koledze aby dorzucił 10k - czyli wyjdzie jakieś 46 tyś. za 5 letnie auto.
ja właśnie dałem 39500zł. za titka w automacie z 09.2008r. z przebiegiem 156kkm, nie bite, wszystkie szyby oryginał - potwierdziło aso forda w mysłowicach, gdzie przed zakupem sprawdziłem auto, okazało się, że jest baza europejska jeśli są prowadzone naprawy gwarancyjne bądz naprawy wynikające z akcji serwisowej - w moim przypadku była naprawa oświetlenia wewnętrznego - przez co mogłem potwierdzić stan licznika
ponieważ to auto uzywane, to po wymianie rozrządu, filtrów, oleju, serwisie klimatyzacji, uzbrojeniu w nowe oponki, przyciemnianie szyb - koszt ostateczny wyniosł jakieś 44000zł. i z tym należy się liczyć, że kupno auta to nie wszystko jeszcze musiałbym doliczyć ubezpieczenie i rejestrację, ale to są koszty jakie wszyscy musza ponieść czy nowe czy używane auto
Ostatnio edytowane przez wojtekn ; 20-09-2013 o 15:13
Powód: Zbędne cytowanie
|