Cytat:
ja też bym bardzo prosił o informacje jakie ledy zastosowałeś i jakiś instruktaż Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Może jakaś fotka jak to z bliska wygląda
|
Ledy to NSSC 523HP.
Żeby je zamontować trzeba wyciąć zarówno ramkę halogenów jak i trochę dociąć ten chromowany element. W moim przypadku ramki halogenów jak i ten chromowany element były sklejone na taśmie 2 stronnej więc bez problemu da się rozebrać na części pierwsze. Na jednej z aukcji allegro znalazłem rzuty 1:1 tych DRL do wycięcia i sklejenia co znacząco ułatwia wycinanie ramek
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pamiętajcie, żeby drukować w wielkości 100%, a nie dostosuj do okna itp.
Link:
http://rad-sat.home.pl/sklep/images/...-sklejenia.pdf
Po wycięciu ramek próbujemy je włożyć razem z DRL w zderzak. Nie obejdzie się bez wycinania zderzaka, na szczęście wycina się tylko to czego nie widać, czyli kawałek "gniazda" na halogeny od środka.
Po docięciu ramek i zderzaka można to wszyskto skleić na kleju do szyb.
Tak to wygląda z bliska:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Niestety nie mam żadnego fotostory z tej operacji
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.