Cytat:
Nie przeczę, że jest takie podejrzenie... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jednak bez zaprogramowania "ogranicznika" szyba nie bardzo może poruszać się automatycznie, bo nie wie kiedy ma się silnik wyłączyć... Tak więc nie zaprogramowane szyby nie mogą wykonywać "globalnego otwierania" i/lub "globalnego zamykania" z pilota. Cały czas zachęcam do spróbowania... Bo mnie to nie potrzebne i nie bardzo mi się chce odpinać aku albo wyjmować bezpiecznik...
|
No właśnie mnie w Fieście po odłączeniu aku szyba otwierała się normalnie jednym naciśnięciem, ale w góre już musiałem trzymać, przy czym tam nie mam globalnego otwierania. To tak jakby pozycja dolna była zaprogramowana na sztywno.
Odłaczać aku też mi się nie chce, zwłaszcza że w maksie jest on delikatnie mówiąc, w dość słabo dostępnym miejscu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ale z ciekawości poszukam bezpiecznika.