Cytat:
Hmm bongo to co oni Ci tam wsadzili? - pompa boscha też jest blokowana na trzpień - ciekawe co to za pompę tam teraz masz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Pompa jest taka sama. Kupiłem pompę z takim samym numerem na tabliczce znamionowej. Nie zmienia to faktu, że to było na początku mojej przygody z tym autem, wiec na starej pompie pojeździłem może z 3 tygodnie.
Tak czy siak, autko chodzi obecnie dobrze - odpaliło rano całkiem sprawnie i dobrze ruszyło z miejsca - na zimnym silniku, więc puki co jestem z siebie za...cie dumny
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Doświadczenie - bezcenne
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
PS. Widzę, że ciężko sobie wyobrazić mój problem, więc... Tak wygląda koło pasowe pompy "od środka":
Ja nie mam tego elementu z dziurką na trzpień/wiertło 6mm (tego z białymi napisami).
Zdjęcie nie jest moje - pochodzi z jakiejś przypadkowej aukcji alledrogo.