Temat: [Mondeo 2000-2007] Opony zimowe - jakie...?
View Single Post
Stary 25-09-2013, 11:15   #796
Michał82
FCP member

Imię: Michał
Model: Ford S-max
Silnik: 2.0 TDCi 140 KM
Rocznik: 2013
Domyślnie Odp: Opony zimowe - jakie...?

http://allegro.pl/alufelgi-5x108-for...571221427.html Ktoś kojarzy co to za opony? Nie ukrywam że podobają mi się felgi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Chętnie przytuliłbym je na lato a te Nokiany wrzucił na obecne stalówki (samochód kupiłem za kawalerki, jak do gospodarstwa domowego dołączyła żona i dziecko to oglądam każdą złotówkę przed wydaniem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) Gdzieś wyszukałem, że to produkt typowy na rynek skandynawski, że V-max na nich to 170 km/h, no i ten indeks nośności - 94XL, poza tym DOT 2007. W poprzednich postach marudziłem nad Michelinami z indeksem T... ale fele mnie korcą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Będę wdzięczny za opinie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez Michał82 ; 25-09-2013 o 11:31
Michał82 jest offline   Odpowiedź z Cytatem