View Single Post
Stary 25-09-2013, 23:58   #21
Ricz1927
ford::beginner

Imię: Arek
Model: Ford Mondeo MKIII Kombi
Silnik: 2.0 TDDi
Rocznik: 2001
Thumbs up Odp: Zakup opon zimowych

Cytat:
Napisał Biskup1050 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam.
Wiem ,że jest trochę jeszcze wcześnie i że było już kilka podobnych postów,ale akurat teraz planuje zakup opon zimowych a sporo wcześniejszych postów odnosi się do starszych modeli opon.
Planuje kupić nowe opony zimowe 195/65/15 na felgach stalowych i mam kilka typów:
-hankook winter i cept rs
-fulda kristall montero 3
-kleber krisalp hp2
-firestone winterhawk 2 evo
-bridgestone lm 32
-goodyear ultra grip 8
Byłbym wdzięczny za każdą podpowiedż (najlepiej ludzi już jakiś czas użytkujących dane opony),oczywiście inne propozycje mile widziane.
Pozdrawiam.
Jak bym miał wybierać z tej listy to wiziąłbym GY Ultra Grip 8.
Ale ja planuje kupić Nokian WR D3 205/60 R16 92H - te w porównaniu do reszty z taj kategorii cenowej, ba! nawet do droższych mają lepsze indeksy! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dla tego postanowiłem że kupię Nokian WR D3 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump: A! A taki mały wspomagacz: http://www.salon-opon.com/index.php
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ricz1927 jest offline   Odpowiedź z Cytatem