Odp: Dymi na biało, świece okopcone. Czy to wtryski leją?
Cytat:
Ale się dyskusja rozkręciła - dopiero teraz odczytałem wpisy od mojego ostatniego postu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Już po wszystkim - właśnie sobie przestawiłem kąt wtrysku i ogólnie autko dobrze pracuje - nie ma już takiej twardej pracy i ładniej rusza "ze sprzegła".
Miałem wymienianą pompę i tego koła na blokade ni ma. 4 lata temu przy wymianie rozrządu był ten sam "zoonk" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
PS. Patent, żeby pompe wspomagania napedzać z pompy wtryskowej jest totalnie kulawy - najwięcej czasu zajeła mi walka ze wspomaganiem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Samo przestawienie kąta wtrysku to było "pięrdnięcie" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
1. Kto twierdził, że problemem będzie zły kąt wtrysku (lub zapłon jak komu pasuje) wiele postów temu?
2. Co za spec umie wymienić pompę, a schrzanionego zapłonu na ucho nie słyszy?