U mnie akurat jest inny silnik, ale objawy miałem podobne ostatniego lata, na początku myślałem że może świece? ale gdzie świece i nie pali jak na zewnątrz 34 stopnie ciepła, a czasami musiałem po 3-4 razy kręcić, na mieście wiocha jak nic, w miarę świeże auto a kręci gorze niż 20 latek
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale gdzieś poczytałem, chyba nawet na tym forum że może to być wina rozrusznika, to kupiłem nowy i za wymianę, jak wyjąłem stary i mechanik go podłączył do prądu to powiedział że przyjechałem w najlepszym momencie, bo jutro już mógłby nie odpalić
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (rzęził niesamowicie). Nowy chodził cichutko, po wymianie autko odpala "z pół kluczyka"
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i jak do tej pory zero problemów z odpalaniem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.