View Single Post
Stary 02-10-2013, 10:07   #58
komik
ford::beginner

Imię: Mariusz
Model: Galaxy mk1 lift
Silnik: 2,3 benzyna + LPG
Rocznik: 2000
Domyślnie Odp: 1% dla "Małego komika" - reaktywacja :)

Cytat:
Napisał RedFord Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A ja Ci powiem, że to bardzo grzeczne dziecko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i bardzo miło było mi go poznać, a jeszcze milej pożegnać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

"Do widzenia pani" usłyszałam, i wyciągnął rękę na pożegnanie! Bardzo mile mnie zaskoczył!

Pomożecie? A pewnie że pomożemy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Pozdrawiam Łukasza Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i pozdrowienia od Laury!
Cytat:
Napisał deltaa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dokładnie,mnie tak samo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bardzo fajny chłopczyk.

Dziękuję w imieniu Łukiego za tak miłe słowa
komik jest offline   Odpowiedź z Cytatem