Cytat:
A ja Ci powiem, że to bardzo grzeczne dziecko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i bardzo miło było mi go poznać, a jeszcze milej pożegnać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
"Do widzenia pani" usłyszałam, i wyciągnął rękę na pożegnanie! Bardzo mile mnie zaskoczył!
Pomożecie? A pewnie że pomożemy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pozdrawiam Łukasza Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i pozdrowienia od Laury!
|
Cytat:
Dokładnie,mnie tak samo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bardzo fajny chłopczyk.
|
Dziękuję w imieniu Łukiego za tak miłe słowa