View Single Post
Stary 08-10-2013, 10:06   #1
Jonatan_jr

Domyślnie Kupno galaxy mk1

Witam wszystkichGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Obecnie posiadam avensiske ale planuję dołączyć do fanów galaxy - rodzinka się powiększa więc miejsca zaczyna brakować Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wybór padł na silnik benzynowy + LPG 2.0 lub 2.3 mk1 rocznik 98 lub 99. Na forum przeczytałem że raczej lepszym wyborem będzie 2.3. Ale chciałem zapytać na co zwrócić uwagę przy oględzinach auta - czy są jakieś miejsca gdzie lubi się schować korozja, jakieś "typowe" usterki elektryki itp. Czytając opinie na jednym z portali o autach przeczytałem opinie że niby galaxy ma wadę fabryczną i podczas hamowania lubią "bić" hamulce, czy to prawda czy ktoś trafił na jakiegoś rozbitkaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Mam jeszcze pytanko odnośnie podgrzewanej szyby przedniej jak sprawdzić czy działa - w zimie to łatwo ale teraz jest jakiś sposób?
  Odpowiedź z Cytatem