Cytat:
|
wybralibyscie focusa z silnikiem 1,8 tdci.
|
Od trzech lat jeżdżę focusem z tym silnikiem.Często słyszę że to najgorszy silnik jaki może być,tak na prawdę nie wiem skąd takie opinie bo ja jak na razie nie narzekam.Fakt, jestem po regeneracji wtrysków,trochę mnie ten zabieg kosztował (2 tyś),teraz pytają kiedy dwumasa do wymiany
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Tylko że wiesz nie ma aut bezawaryjnych,no chyba że nie jeździ się nim tylko stoi jako ozdoba na parkingu bądź w garażu.
Odbiegnę trochę od tematu i podam Ci przykład.Wcześniej jeździłam Alfą,jak ją kupiłam....ło matko...co się nasłuchałam od ludzi
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. "Coś ty zrobiła...co ty kupiłaś...alfa to najgorszy śmietnik...z warsztatu nie wyjedziesz....itd"
Jeździłam nią trzy lata.Możesz mi nie wierzyć,ale nie wsadziłam w nią nic!Poza oczywiście podstawowymi rzeczami,czyli rozrząd,filtry,olej,no wymieniłam jeszcze wahacz ale to normalne zużycie.
Ale jest takie powiedzenie "JAK DBASZ TAK MASZ"
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.