Temat: [Mondeo 2000-2007] Zmiana podświetlenia deski rozdzielczej.
View Single Post
Stary 09-10-2013, 20:23   #227
KmL22
ford::amateur

Imię: Kamil
Model: Mondeo MK3
Silnik: 2.0 TDCi 130km
Rocznik: 2004
Domyślnie Re: Zmiana podświetlenia deski rozdzielczej.

dzięki za odpowiedz! spokojnie, poradzić sobie poradzę nie takie rzeczy się robiłoGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. co do wiedzy nie mówię że jestem pro, chociaż może mnie to stawiać w złym świetle biorąc pod uwagę fakt, iż jestem po technikum elektronicznymGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale było to wieki temu, kiedy to jeszcze lutownice nagrzewaly się pół godzinyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. z resztą we wcześniejszych postach ktoś pisał, że co do diód W5W lepiej zainwestować w lepsze bo mogą nie wstrzymywać skoków do 14v i się będą często przepalac (swoją drogą nie widzę różnicy w diodach W5W z allegro za 2,99 a np. 8zł wyjątkiem są te na 24v)
Wracając do tematu, aby dostać się do folii z wyświetlacza w takim wypadku wystarczy go 'odczepic' na 2och zaczepach od strony płytki?
KmL22 jest offline   Odpowiedź z Cytatem