Cytat:
W miejscu gdzie jest napisane F16 nie ma za bardzo miejsca u mnie na bezpiecznik.
Tak to u mnie wygląda
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
U mnie wygląda tak samo. Przejrzałem w środku chyba wszystko - pod dywanikami, pod schowkiem, za schowkiem, obok obudowy nagrzewnicy, w tunelu środkowym i nigdzie nie znalazłem tych grubych kabli zasilających dodatkową grzałkę. Znalazłem tylko między nagrzewnicą a deską rozdzielczą kabel który steruje grzałką - trzeba spojrzeć trochę powyżej klapki gdzie wchodzi grzałka.
Być może te kable zasilające w Mondeo są schowane gdzieś za radiem/nawigacją, niestety nie mam wyjmaków do NX i nie sprawdzę tego.
Oglądając grzałkę do Mondeo np tu
http://allegro.pl/nagrzewnica-grzalk...548548699.html widać że kabel sterujący jest krótki (co się zgadza z umiejscowieniem wtyczki sterowania) a zasilający jest 2 - 2,5 raza dłuższy i być może jest on podłączony gdzieś za radiem - ale to są moje przypuszczenia które nie muszą mieć potwierdzenia w rzeczywistości