Cytat:
najlepiej wlozyc silnik od walca Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A na powaznie zmien na 2.5 V6 lub 3.0 V6 jak Ci mocy brakuje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
fajny silnik ale niestety nadkompresja niszczy wszystko i z czasem wywali uszczelke pod głowicą standard.
co do takiego projektu to ja będe robił,prokekt kosztowny,
swap na 2.0 136 KM+turbo wstepny koszt uturbienia to około 15 tysięcy wiec jesli masz na tyle wachy to zaden problem oddaj auto do dobrego tunera i działaj : )
Bump:
Cytat:
chętnie, ale jak to sie mowi "albo grubo albo wcale" i kusi mnie 3.0 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jutro dzwonie pytac o cene silników i zobaczymy co bedzie ;p chcąc nie chcąc zmian bedzie duzo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
tak wogole to wie ktoś czxy cokolwiek z osprzetu podejdzie mi pod 2.5, czy caly osprzet też nowy?
|
silnik skrzynia cała instalka dotego koniecznie zawias i hamulce.