dodam jeszcze jedną opcję: zamiana auta u handlarza (niezbyt dobrze sie kojarzy to określenie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)
Widać że chcesz auto mocne, a jak mocne to dużo pali, a jak dużo pali to ludzi odstrasza
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Ja bym szukał gotowego mondka z większym silnikiem na zamianę. Handlarzowi będzie łatwiej sprzedać stosunkowo ekonomiczne 1.8 niż 2,5 czy 3,0 benzyna.
Wiem że za chwile będą pisać że w komisach sam złom, cofane liczniki i krętacze... ale są wyjątki
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (rok temu zrobiłem taką zamianę właśnie w Tarnowie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., do dziś się dziwie jak handlarz mógł oddać mi tak dobre auto... odpukać w niemalowane). Do tego często możesz znaleźć zamianę łeb za łeb, jak oddajesz auto z oszczędniejszym silnikiem. Ważne to sie nie spieszyć i obdzwaniać ogłoszenia z autami które cie interesują, żeby się nie wpakować w dziadostwo. Będzie to najłatwiejsze, najszybsze (tylko przerejestrowanie auta, itp.) i do tego najtańsze rozwiązanie, zwłaszcza jeżeli bierzesz pod uwagę silnik 2,5. Pozdr